Welkom bij My Style Cakes,

 

My Style Cakes leert PME cursisten de fijne kunsten van het decoreren van taarten. Dit doen wij met trots en werken daarom in kleine groepen zodat elke leerlingen de benodigde aandacht krijgt om de ware taartdecorateur naar boven te kunnen halen en de taartdecoratie vaardigheden en technieken te verbeteren.
We bieden 3 verschillende PME modules aan, Sugar paste, Royal Icing en Sugar Flowers.  Elke module (25 lesuur) kan afzonderlijk van elkaar gehaald worden. Indien je alle drie de modules met succes hebt afgerond, ontvang je het PME Master Certificaat.


Naast de PME diploma cursussen, verzorgt My Style Cakes ook verschillende workshops van beginners tot gevorderden. Ook hier word er met kleine groepen gewerkt zodat een ieder de benodigde aandacht krijgt die nodig is om de technieken en vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Tevens kan je bij  My Style Cakes terecht voor gelegenheden, bijvoorbeeld een leuk kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar of een uniek bedrijfsuitje “Teambuilding in Taartbuilding”.  Ons doel is dat iedereen na afloop tevreden met een prachtig kunstwerk naar huis gaat.
Ook hebben we een breed assortiment artikelen aanwezig die u direct kunt aanschaffen om u te helpen bij het bakken en decoreren van uw taart.

 

We bake happy memories and we teach the art of baking happy memories!

 

 

Copyright © 2020 About mystylecakes